Testo della canzone Haa Aah (Kidd Santhe feat. Altimet & DJ Biggie), tratta dall'album Haa Aah (feat. Altimet & DJ Biggie) - Single

Haa Aah - Kidd Santhe feat. Altimet & DJ Biggie

Bawa Mercedes
Tapi lu kuat hutang
Tengok nombor plate
Nampak lambang peguam
Bila jumpa pulak
Buat bodoh nak salam
Tumpah se air
Brader aku yang tuang

Ada yang kecam
Ada yang kata sabar
Ada ajak masuk
Ada yang bina pagar
Bila aku masuk studio
Semua orang aku langgar
Bila kau masuk ke studio
Ku kerja ke ku ajar?

Lane aku function
Lane korang asyik pisang
Kalau aku tumpang wave
Tak tumpang rumah korang
Hidup aku bagai mimpi
Hidup lu ku kesian
Hidup aku bawak modal ubat ke tilam

Minta maaf kalau ku buat salah (haa)
Kalau buat balik korang nak marah (haa)
Cikgu, cikgu kata ku tak ke mana
Hello, hi, apa khabar?
Nama ku kurang ajar

Haa Aah, Haa
Haa Aah, Haa
Haa Aah, Haa
Haa Aah, Haa

Pada semua yang sangka aku sendu bersara
Bukan aku terpaksa, ini semua sengaja
Berhenti buat show, masih masyuk enam angka
Aku dah ceraikan rap, help yourselves to my janda
Yeah, aku hamba Tuhan, tapi master aku punya
Publishing pegang juga tu, tak boleh lupa
I got time ada masa, ada Nomos Glashütte
Jaegar LeCoultre, A Lange & Söhne
Budak baru tak tahan otai makan dalam
Bukan kerjaya karam aku bagi kau chan makan
Jadi tolong kasi viral bawang army tularkan
Jangan risau pasal aku
Anak aku pun jutawan, blessings

Minta maaf kalau ku buat salah (haa)
Kalau buat balik korang nak marah (haa)
Cikgu, cikgu kata ku tak ke mana
Hello, hi, apa khabar?
Nama ku kurang ajar

Haa Aah, Haa
Haa Aah, Haa
Haa Aah, Haa
Haa Aah, Haa

Haa Aah, Haa
Haa Aah, Haa
Haa Aah, Haa
Haa Aah, Haa



Credits
Writer(s): Dj Biggie, Altimet, Kidd Santhe
Lyrics powered by www.musixmatch.com

Link

Disclaimer: i testi sono forniti da Musixmatch.
Per richieste di variazioni o rimozioni è possibile contattare direttamente Musixmatch nel caso tu sia un artista o un publisher.

© 2022 Riproduzione riservata. Rockol.com S.r.l.
Policy uso immagini

Rockol

  • Utilizza solo immagini e fotografie rese disponibili a fini promozionali (“for press use”) da case discografiche, agenti di artisti e uffici stampa.
  • Usa le immagini per finalità di critica ed esercizio del diritto di cronaca, in modalità degradata conforme alle prescrizioni della legge sul diritto d'autore, utilizzate ad esclusivo corredo dei propri contenuti informativi.
  • Accetta solo fotografie non esclusive, destinate a utilizzo su testate e, in generale, quelle libere da diritti.
  • Pubblica immagini fotografiche dal vivo concesse in utilizzo da fotografi dei quali viene riportato il copyright.
  • È disponibile a corrispondere all'avente diritto un equo compenso in caso di pubblicazione di fotografie il cui autore sia, all'atto della pubblicazione, ignoto.

Segnalazioni

Vogliate segnalarci immediatamente la eventuali presenza di immagini non rientranti nelle fattispecie di cui sopra, per una nostra rapida valutazione e, ove confermato l’improprio utilizzo, per una immediata rimozione.