Testo della canzone Sang Saka Biru (Joe Flizzow feat. Altimet, SonaOne & Alif), tratta dall'album Sang Saka Biru

Sang Saka Biru - Joe Flizzow feat. Altimet, SonaOne & Alif

Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
'Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas

Bertenang
Kalau 'ku diseru
Pasti datang
Sang saka biru
Kami akan menang

Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah

Uhhh kerah semua unit
Rendezvous bertemu di markas sulit
Kita senangkan semua kes rumit
Bukak fail baru yang dah tutup tak yah nak ungkit

Aman kami mengalir dari atas bukit
Hati sama merah jangan tengok warna kulit
Kalau baru nak insaf sorry bruh it is too late
Budak nakal baru nak nangis lepas kena cubit
Kami sebab anak bangsa tidur nyenyak
Tidur kami pula tak lena tak kerap

Garuda gerak senyap harimau jalan tegak
Tiap hari semua keluar berentap

Nak buat onar jangan malu jangan sipu
Simpang jalan ada kanan kiri jangan keliru
Masuk bilik itu mana ada pintu
Setahun sekali jamah lemang bersama yang dirindu

Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
'Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas

Bertenang
Kalau 'ku diseru
Pasti datang
Sang saka biru
Kami akan menang
Woi!
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah

Musuh dalam selimut selak kain mereka hilang
Waktu mereka singkat setiap detik mereka pinjam
Sinar lampu biru buat masa depan hitam
Kejar-kejar tekan minyak macam lumba dekat litar

Sepintar-pintar mana pun tupai yang melompat
Kan' jatuh ke tanah jua lambat atau cepat
Sepandai ikan berenang masuk bubu kan' tersekat
Dulu otak cair sekarang semua jadi pekat

We setting it of aku mulakan dengan zoom dalam sniperscope
Finger on the trigger tarik lembut target muncul dekat crosshair itu
Untuk ibu pertiwi semuanya 'ku buat untuk negaraku
Semboyan telah berbunyi akan kumaju ke mana arah pun

ASAP undercover dengar lagu dalam Maybach
Laid back gaya kaya boss di tingkat paling apex
Di Thailand 'ku di Thonglor London carik 'ku di mayfair
Merata di bumi yang dulu mereka kata leper

Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
'Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas

Bertenang
Kalau 'ku diseru
Pasti datang
Sang saka biru
Kami akan menang
Woi!
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah

Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah



Credits
Writer(s): Alif Abdullah, . Altimet, . Sonaone, Joe Flizzow
Lyrics powered by www.musixmatch.com

Link

Disclaimer: i testi sono forniti da Musixmatch.
Per richieste di variazioni o rimozioni è possibile contattare direttamente Musixmatch nel caso tu sia un artista o un publisher.

© 2022 Riproduzione riservata. Rockol.com S.r.l.
Policy uso immagini

Rockol

  • Utilizza solo immagini e fotografie rese disponibili a fini promozionali (“for press use”) da case discografiche, agenti di artisti e uffici stampa.
  • Usa le immagini per finalità di critica ed esercizio del diritto di cronaca, in modalità degradata conforme alle prescrizioni della legge sul diritto d'autore, utilizzate ad esclusivo corredo dei propri contenuti informativi.
  • Accetta solo fotografie non esclusive, destinate a utilizzo su testate e, in generale, quelle libere da diritti.
  • Pubblica immagini fotografiche dal vivo concesse in utilizzo da fotografi dei quali viene riportato il copyright.
  • È disponibile a corrispondere all'avente diritto un equo compenso in caso di pubblicazione di fotografie il cui autore sia, all'atto della pubblicazione, ignoto.

Segnalazioni

Vogliate segnalarci immediatamente la eventuali presenza di immagini non rientranti nelle fattispecie di cui sopra, per una nostra rapida valutazione e, ove confermato l’improprio utilizzo, per una immediata rimozione.