Testo della canzone Mambang (Altimet), tratta dall'album Air

Mambang - Altimet

Aku Seru kau masuk balik gua mambang
Duduk Diam jangan qiam di dalam sarang
Tata Bahasa tinju kata dalam gelanggang
Kalau Berani jemput datang mari bertandang

Aku Tahu kau bukan calang calang mambang
Orang Lain basah seluar celah kangkang
Dulu Aku budak baru kau lepas pandang
Sekarang Aku lagi hantu dari kau mambang

Duduk Gua cuma dengar suara
Dulu Maharajalela di kuala
Yang Aku sangka emas rupanya hanya suasa
Kerenah Lama member nak layan
Pun Dah tak kuasa

Mari Aku lagukan ini
Kiraah Untuk engkau
Bakar Line ludah api studio ini jadi relau
Dulu Tunggang ombak langgar game ini macam todak

Sekarang Macam dah rosak
Kejap Bagi aku congak
9 Tahun 3 album
Bro Aku boleh kira
Dapat Satu tiap tiga yang pertamanya gila

Lepas Tu boleh la
Lepas Tu tak boleh belah
Apa Kes ulang lagu macam karaoke bbrah
Member Tanya mana pergi engkau punya sengat
Dulu Otak cair sekarang akal naik pekat

Ilham Kering writers block
Pena Kau kena sekat
Dulu Lawas now your s like
Tak Cukup serat mambang

Aku Seru kau masuk balik gua mambang
Duduk Diam jangan qiam di dalam sarang
Tata Bahasa tinju kata dalam gelanggang
Kalau Berani jemput datang mari bertandang

Aku Tahu kau bukan calang calang mambang
Orang Lain basah seluar celah kangkang
Dulu Aku budak baru kau lepas pandang
Sekarang Aku lagi hantu dari kau mambang

Aku Tanya apa khabar pada kamu
Kalau Tanya siapa lapar itu aku
Siapa Masak belajar sabar itu kita
Jantan Senyap bila dicabar itu gila

I Can't stand in the shadows bruh
I'm Too tall
Cant't Walk in you size uh
They Too small

Guess I'm too big for your boots
And You too much of a kid
For The truth

Kau Acah deep tulis lagu untuk budak acah deep
Still Asleep aku chill buat lagu dengan adeep
Acah Tak kisah kecik hati bila baca tweet
Bro You sweet bawa bertenang ok aku delete

Apa Aku buat semua kau sibuk semak
Baju Kau pakai tak boleh buat aku segak
Apa Aku makan tak pernah buat engkau bk
Bawah Kain kita lain jangan sampai aku selak mambang

Aku Seru kau masuk balik gua mambang
Duduk Diam jangan qiam di dalam sarang
Tata Bahasa tinju kata dalam gelanggang
Kalau Berani jemput datang mari bertandang

Aku Tahu kau bukan calang calang mambang
Orang Lain basah seluar celah kangkang
Dulu Aku budak baru kau lepas pandang
Sekarang Aku lagi hantu dari kau mambang
Aku Tanya apa khabar pada kamu
Kalau Tanya siapa lapar itu aku
Siapa Masak belajar sabar itu kita
Jantan Senyap bila dicabar itu gila

I Can't stand in the shadows bruh
I'm Too tall
Cant't Walk in you size uh
They Too small

Guess I'm too big for your boots
And You too much of a kid
For The truth
Kau Acah deep tulis lagu untuk budak acah deep
Still Asleep aku chill buat lagu dengan adeep
Acah Tak kisah kecik hati bila baca tweet
Bro You sweet bawa bertenang ok aku delete
Apa Aku buat semua kau sibuk semak
Baju Kau pakai tak boleh buat aku segak
Apa Aku makan tak pernah buat engkau bk
Bawah Kain kita lain jangan sampai aku selak mambang
Aku Seru kau masuk balik gua mambang
Duduk Diam jangan qiam di dalam sarang
Tata Bahasa tinju kata dalam gelanggang
Kalau Berani jemput datang mari bertandang
Aku Tahu kau bukan calang calang mambang
Orang Lain basah seluar celah kangkang
Dulu Aku budak baru kau lepas pandang
Sekarang Aku lagi hantu dari kau mambang



Credits
Writer(s): Syed Ahmad Bin Syed Rahman Alhadad, Emir Hermono, Puffie Top
Lyrics powered by www.musixmatch.com

Link

Disclaimer: i testi sono forniti da Musixmatch.
Per richieste di variazioni o rimozioni è possibile contattare direttamente Musixmatch nel caso tu sia un artista o un publisher.

© 2022 Riproduzione riservata. Rockol.com S.r.l.
Policy uso immagini

Rockol

  • Utilizza solo immagini e fotografie rese disponibili a fini promozionali (“for press use”) da case discografiche, agenti di artisti e uffici stampa.
  • Usa le immagini per finalità di critica ed esercizio del diritto di cronaca, in modalità degradata conforme alle prescrizioni della legge sul diritto d'autore, utilizzate ad esclusivo corredo dei propri contenuti informativi.
  • Accetta solo fotografie non esclusive, destinate a utilizzo su testate e, in generale, quelle libere da diritti.
  • Pubblica immagini fotografiche dal vivo concesse in utilizzo da fotografi dei quali viene riportato il copyright.
  • È disponibile a corrispondere all'avente diritto un equo compenso in caso di pubblicazione di fotografie il cui autore sia, all'atto della pubblicazione, ignoto.

Segnalazioni

Vogliate segnalarci immediatamente la eventuali presenza di immagini non rientranti nelle fattispecie di cui sopra, per una nostra rapida valutazione e, ove confermato l’improprio utilizzo, per una immediata rimozione.