Testo della canzone Off Day (feat. Yuka Kharisma) (Altimet feat. Yuka Kharisma), tratta dall'album Off Day (feat. Yuka Kharisma) - Single

Off Day (feat. Yuka Kharisma) - Altimet feat. Yuka Kharisma

Ini masa luang masa bukan buang saja
Terus terang aku penat juang jasa
Bukan malas, rehat kejap
Lepak dengan orang-orang yang terdekat

Apa plan keluar ke duduk rumah
Apa-apa boleh asal tak gi kerja sudah
Apa plan futsal ke bola padang
Apa-apa boleh, bro dada aku lapang

Dah berapa hari kerja all day
Jadi hari ini aku off day
Esok-esok jadi boss-ey
Suka hati hari-hari boleh off day

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat, bro leave me alone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar, man
I'm gonna stay home
Welcome to my off day zone

Aye, bae hari ni tak payah masak
Nak makan apa pegi tanya anak-anak
Nak pesan apa boleh saya pegi beli
Tapau teh ais untuk kita ikat tepi

Cepat pergi, cepat balik
Pesan dulu pergi sana pandu ambik
Lebih tak pe kurang jangan
Boleh kongsi dengan jiran dan kenalan

Dah berapa hari kerja all day
Jadi hari ini aku off day
Esok-esok jadi boss-ey
Suka hati hari-hari boleh off day

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat, bro leave me alone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar, man
I'm gonna stay home
Welcome to my off day zone

Rehat fikirkan yang esok
Kita layan hari Ini
Lain hari aku sibuk
Tak selalu macam gini

Hustle demi hasil
Untuk mama anak dan bini
Sampai tiap-tiap hari
Aku chill macam gini

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat, bro leave me alone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar, man
I'm gonna stay home
Welcome to my off day zone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat, bro leave me alone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar, man
I'm gonna stay home
Welcome to my off day zone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat, bro leave me alone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar, man
I'm gonna stay home
Welcome to my off day zone



Credits
Writer(s): Altimet, Bajai
Lyrics powered by www.musixmatch.com

Link

Disclaimer: i testi sono forniti da Musixmatch.
Per richieste di variazioni o rimozioni è possibile contattare direttamente Musixmatch nel caso tu sia un artista o un publisher.

© 2022 Riproduzione riservata. Rockol.com S.r.l.
Policy uso immagini

Rockol

  • Utilizza solo immagini e fotografie rese disponibili a fini promozionali (“for press use”) da case discografiche, agenti di artisti e uffici stampa.
  • Usa le immagini per finalità di critica ed esercizio del diritto di cronaca, in modalità degradata conforme alle prescrizioni della legge sul diritto d'autore, utilizzate ad esclusivo corredo dei propri contenuti informativi.
  • Accetta solo fotografie non esclusive, destinate a utilizzo su testate e, in generale, quelle libere da diritti.
  • Pubblica immagini fotografiche dal vivo concesse in utilizzo da fotografi dei quali viene riportato il copyright.
  • È disponibile a corrispondere all'avente diritto un equo compenso in caso di pubblicazione di fotografie il cui autore sia, all'atto della pubblicazione, ignoto.

Segnalazioni

Vogliate segnalarci immediatamente la eventuali presenza di immagini non rientranti nelle fattispecie di cui sopra, per una nostra rapida valutazione e, ove confermato l’improprio utilizzo, per una immediata rimozione.