Testo della canzone Salute (Altimet feat. Aman-RA), tratta dall'album Amboi

Salute - Altimet feat. Aman-RA

Salute
Salute
Bila jumpa angkat tangan, sentuh anak rambut
Salute
Salute
Bila aku bagi salam, jangan tak disahut
Salute
Salute
Bila jumpa angkat tangan, sentuh anak rambut
Salute
Salute
Bila aku hulur tangan, jangan tak disambut
Salute

Kita ada adat, yang kita nobat
Kalau kena tempat, kita pasti hormat
Samaada kawan mahupun lawan
Tertib bila duduk, beradab masa berjalan
Masuk kawasan, baik bagi salam
Tunggu di luar kalau tak dijemput ke dalam
Kenal tinggi rendah langit beza siang malam
Jangan main api, takut tercucuh palam
Belajar dari buku bergurukan pengalaman
Tutur sepatah lepas otak puas berkarangan
Jalan tengok depan jangan lupa yang belakang
Kuatkan akan akarmu jangan jadi lalang
Yang tulus pasti kenal yang tulus
Air dicincang bila masa pernah putus
Jalan banyak liku aku tetap orak lurus
Tak risau tersimpang kalau kekal jalan lurus

Salute
Salute
Bila jumpa angkat tangan, sentuh anak rambut
Salute
Salute
Bila aku bagi salam, jangan tak disahut
Salute
Salute
Bila jumpa angkat tangan, sentuh anak rambut
Salute
Salute
Bila aku hulur tangan, jangan tak disambut (yo)
Salute

Nampak macam ada album tapi takde album
Tua macam ada label, tapi takde label
1000 sekerat featuring Flizzow need an album
Yo 15000 satu show don't need a label
Keramat one time, it's that kunci kejayaan flow
Gabungan Tony F, Tony F dan Tony F bro
Kombos tak pernah Montana all in one bro
Ada rupa, ada akal, ada telur pun bro
Yo budak flat in the building
All eyes on me, tak berpimpin
Bukan Juara Lagu, homie but you know I still winnin'
Dari kampung takde tabung, modal aku ada syiling
Sikit-sikit jadi bukit, pastu bukak ah Genting
Yo update dari 100cc tak lama lagi
Picture me roll and base, macam Machiavelli
Korang nak kejar level aku pun lama lagi
So bila nampak aku, yo bila nampak aku

Salute
Salute
Bila jumpa angkat tangan, sentuh anak rambut
Salute
Salute
Bila aku bagi salam, jangan tak disahut
Salute
Salute
Bila jumpa angkat tangan, sentuh anak rambut
Salute
Salute
Bila aku hulur tangan, jangan tak disambut
Salute



Credits
Writer(s): Syed Ahmad Bin Syed Rahman Alhadad, Aman Ra
Lyrics powered by www.musixmatch.com

Link

Disclaimer: i testi sono forniti da Musixmatch.
Per richieste di variazioni o rimozioni è possibile contattare direttamente Musixmatch nel caso tu sia un artista o un publisher.

© 2022 Riproduzione riservata. Rockol.com S.r.l.
Policy uso immagini

Rockol

  • Utilizza solo immagini e fotografie rese disponibili a fini promozionali (“for press use”) da case discografiche, agenti di artisti e uffici stampa.
  • Usa le immagini per finalità di critica ed esercizio del diritto di cronaca, in modalità degradata conforme alle prescrizioni della legge sul diritto d'autore, utilizzate ad esclusivo corredo dei propri contenuti informativi.
  • Accetta solo fotografie non esclusive, destinate a utilizzo su testate e, in generale, quelle libere da diritti.
  • Pubblica immagini fotografiche dal vivo concesse in utilizzo da fotografi dei quali viene riportato il copyright.
  • È disponibile a corrispondere all'avente diritto un equo compenso in caso di pubblicazione di fotografie il cui autore sia, all'atto della pubblicazione, ignoto.

Segnalazioni

Vogliate segnalarci immediatamente la eventuali presenza di immagini non rientranti nelle fattispecie di cui sopra, per una nostra rapida valutazione e, ove confermato l’improprio utilizzo, per una immediata rimozione.